donderdag 5 april 2012

Teleurstelling

Hmm, het moet me toch effe van het hart. 
Reggie had gesolliciteerd op een job hier in Masaka, kei interessant, kei goei gesprek, hij dacht eigenlijk dat hij zo goed als binnen was.
Hij zou in juni beginnen, dus al vroeger hier komen wonen dan we zelf gedacht/voorzien hadden.
Maar zoals je het al ziet aankomen, heeft hij de job dan toch niet. Een samenloop van omstandigheden en plaatselijk muzungu-gekonkelfoes, komt er op neer dat iemand anders hier de job heeft gekregen en de toekomst weer even onzeker is als voorheen over wanneer Reggie definitief naar hier zou kunnen komen.

Meestal gaat het wel goed met me. Ik mis Reggie natuurlijk wel, maar het gaat wel. Ik weet waarom we deze keuze gemaakt hebben.
Maar nu het zo dichtbij was dat hij vroeger zou kunnen komen en het gaat dan toch niet door.... dat pikt toch wel serieus. 

Ach ja, we zullen maar denken dat hij dan zeker genoeg tijd heeft voor wanneer het koffieplan eindelijk een keer van grond zou kunnen komen he.


6 opmerkingen:

Aliki zei

Hang in there. Ooit is hij 24/7 bij jou.

Pascal Musch zei

dikke knuffel aan mijn allerliefste schoonzusje! xxx

Isabelle zei

Aiaiai, Kaat en ik hadden het er gisteren nog over, en ook wij dachten dat Reggie er zonder problemen in zou slagen. Ik was hem en onze lunches onder de middag al aan het missen ;-). Ik zal er dan maar dubbel en dik van genieten
Dikke knuffel!

Louise zei

Och das echt wel een grote teleurstelling, tjonge toch.... Maar volgens mij kan dat alleen maar zijn omdat er nog iets beters staat te wachten.... ik duim mee... groetjes Louise

Annemie zei

Ups en downs. Niet altijd even leuk, maar er komt zeker nog iets anders uit de bus. Groetjes Annemie x

Maja zei

Een hele dikke kus en knuffel xx