zondag 28 oktober 2012

Leuker nieuws

En joepie, de uniformen voor ons personeel is er! Of toch bijna. Daarom voorlopig nog slechts 1 foto om jullie al een idee te geven. Zodra iedereen zijn uniform heeft volgt er een fotoshoot :)
En blij dat ze waren toen ze hun kledij kregen, echt heel schattig.

Reggie met koksmuts

   
Resty de dienster

We hebben ook een nieuwe puppy, wat groter en gezonder dan de vorige. Kei schattig natuurlijk, hoewel ook veel opvoeding nodig.
Hij heet Kidu, Luganda voor: iets met veel zwart. Toepasselijke naam:
De andere honden aanvaarden hem goed. Fanta is al wat ouder en vindt hem vooral een vervelend klein kind denk ik, Kasana speelt de jaloerse moeder. Dus ze bijt naar hem als ze vindt dat ze niet genoeg aandacht krijgt, of als hij wil eten. Daar ben ik ook aan het werken, dat ze wat normaler doet. Geen simpele taak bij een hond die zowieso niet goed opgevoed is. Verder speelt ze ook met hem en zijn ze schattig om samen te zien.
Kidu kent me ook al goed en ik wil hem trainen om met me mee naar huis te gaan savonds na het werk.

Zeker nu Reggie weer in Belgie zit en ik savonds alleen naar huis moet. Niet dat ik bang ben aangelegd, maar een muzungu in Afrika moet ook niet naief zijn, en er zijn de laatste tijd nogal veel inbraken en rare dingen. Dus we nemen onze voorzorgen!
Kidu is nu natuurlijk nog te klein om veel mensen schrik aan te jagen, dus vraag ik aan de nachtwacht om me naar huis te begeleiden als ik niet met een boda boda kan gaan.


Ik let ook wat beter op mijn eten en ben stilletjes aan weer wat gewicht aan het bijkweken. Hoewel ook weer moeilijk nu Reggie weg is. We hebben bijna 4 maanden aan 1 stuk
 in elkaars gezelschap door gebracht, das toch wel weer slikken nu om het 5 weken alleen te rooien hier.  Gelukkig heb ik zoveel aan mijn kat en de nieuwe puppy!

3 opmerkingen:

Maja zei

Zussie blij te horen dat je terug wat aan het aandikken bent! Veel goede moed in je eentje en een hele dikke knuffel xx

rietje zei


aha , nog even op je blogje en nu zie ik dus ook al even de puppy en daar ga je wel van genieten,
ben blij dat je weer wat kan eten en hoop dat je dat zo kan houden
t zal inderdaad even wennen zijn , nu reggie weer even hier in belgieland is
maar vijf weken zijn vlug om he
en knuffel de beestjes dan maar eens extra of je buren...

liefs moeki

Linda zei

Linda houdt ook van knuffels ;-D hihi Ik probeer je nog zoveel als mogelijk te zien. Woensdag alweer halloween, leuheuk!! XX