woensdag 7 september 2011

Lenke en Reggie naar Oeganda

Jaja, voor wie het nog niet wist: de kogel is door de kerk, op 29 september 2011 vertrekken we voor onbepaalde tijd naar Oeganda!

Het appartement is verhuurd, de inboedel wordt verkocht en de eerste 6 maanden gaan ik terug naar Sarah en Sander in Ngoma, Masaka, West Oeganda om hen enkele dagen per week te helpen bij hun Jjaja Bbanga project (lagere school, kliniek en guesthouse). 
Ondertussen kijken we uit naar een leuke en interessante plek met pand om uit te baten als een soort van B&B/Guesthouse. Het kippenfarm idee is voorlopig opgeborgen, en tijdens die eerste 6 maanden zullen we ook zien hoe het ons bevalt in Oeganda.
Want ginder wonen en plaatselijk geld verdienen of 4 maanden als vrijwilliger met je euro-spaargeld leven is nog wel een heel verschil!

Het is een heel avontuur, spannend, uitdagend, boeiend en nieuw. We gaan de uitdaging graag aan en zullen jullie uiteraard weer op de hoogte houden via deze blog!

Reggie blijft voorlopig zijn projectwerk als IT-er doen, kwestie van een beetje een financiele backup te behouden, maar gelukkig gaat hij de eerste maand al met me mee om ons eerste huurhuis uit te helpen zoeken en alvast wat veldwerk te verrichten. 
Daarna komt hij zo vaak als mogelijk langs bij me, afhankelijk van zijn projecten.

Indien de B&B er door komt, zijn jullie uiteraard allemaal van harte welkom om Oeganda te komen verkennen (en ons inkomen te spekken ;-)

4 opmerkingen:

Aliki zei

All the best. Wie weet komen we wel eens af om Michael's geboortestreek te bezoeken.

Lenke zei

Dat zou heel tof zijn Aliki! Always welcome!!

Anoniem zei

super , we zullen jullie missen , maar zijn oneindig blij dat jullie je hartje volgen

moeti

Wim zei

Ja Lenke,

weer een hele stap he meisje, maar dapper dat je het aandurft én het ook kan. Gelukkig heb je al de ervaring van vorige keer, zodat je weet waaraan je begint.
Ik denk dat het allemaal best fijn voor jou zal zijn en we duimen allemaal voor jou.
Uiteraard kijken we uit naar je belevenissen en zullen we je blog 'verslinden'.

vader Wim