zaterdag 13 november 2010

Iguana

Gisteren zijn we met zn allen uit geweest in Kampala. Ik had eerst echt geen zin. Ten eerste ben ik al geen uitgaanstype, ten tweede was ik al heel erg moe, en ten derde: helemaal naar Kampala?? Dan kon ik ook niet eens zomaar naar huis wanneer ik wou.
Maar goed, moe zijn kan je altijd later nog, en eigenlijk wou ik het uitgangsleven in K'la ook wel een keer meemaken. Linda zou het ook niet al te laat maken zei ze, dus dan konden we altijd nog met zn tweeen een private hire nemen (dat is wat bij ons een taxi is).

Dus wij naar de Iguana, een club waar veel Nederlanders komen, en ook gerund wordt door een NLse organisatie.
Gelukkig waren er ook Oegandezen en was de muziek best te pruimen en heb ik me gigantisch geamuseerd. Lang geleden dat ik nog zo goe gedanst heb. Echt tof.
Het gaat er op de dansvloer ook ongeveer aan toe als bij ons: wij staan in een kringetje te dansen, er komen wat boys bij jou staan shaken en indruk maken (wel iets meer dan bij ons) en de meiden kruipen bij mekaar om de meest irritante en opdringerige boys te verstoten. Zo hebben we heel de tijd 'samen' gedanst met 2 Oegandeze meisjes, heel leuk.
En de opdringerige boys vielen nogal mee. Ofwel heb ik geen aantrek meer op mijn gezegende leeftijd, dat kan ook, want ik heb maar 1x avances moeten afslaan, en Marieke, een jong poppetje van 21 leek net een pot honing. Echt heel grappig om zien.
Dan hadden wij meisjes haar net ontzet, kwam er alweer een nieuwe opdagen. Maar het viel allemaal best mee en we konden er nog mee lachen.

Uiteraard wilden onze boys verleggen. Voor enkele van ons mochten we ook naar huis, maar ja, de driver beslist (we waren allemaal samen met 1 gast zijn auto gegaan). Dus wij naar een andere club, waar de mannen inkom moesten betalen (ook weer hetzelfde als bij ons) en waar het binnen vol dames met het oudste beroep ter wereld stond. Echt ni te doen. De muziek heb ik niet echt gehoord, want als mijn kaars uit is, dan is ze ook ineens uit.
Dus ik heb me op een stoel geploft samen met Linda en Marieke, en even later hebben we samen met Sander een private hire naar huis genomen.

Heerlijk geslapen, zelfs niet gewekt door de meest irritante vogel die er bestaat (in het Luganda: de NgaNga). Die maakt ook echt zo'n geluid, en dan ook nog eens op een formidabele sterkte. Mega irritant.
Maar goed, vandaag dus geen last van gehad, oef.
Vandaag een chill dagje, en morgen waarschijnlijk hopelijk naar een Gospelmis!

1 opmerking:

rietje zei

aha , fijn uit geweest ook

super seg


kusje moeti