dinsdag 26 oktober 2010

Mijn huisje

Velen vragen zich af hoe ik hier woon en wat ik eet en vooral of het eten wel meevalt.
Ik ben al enkele keren gaan lunchen met Oegandezen, en al 2x echt lekkere Tilapia vis vers uit het Victoria meer gegeten. Zie foto hieronder. 

Voor de rest zou mijn avondeten ook ok moeten zijn aangezien ik het zelf klaarmaak. Gezien mijn geweldig kooktalent en goesting is dat tot nu heeel erg basic (een boterham met avocado, die trouwens wel heeeel erg lekker is), of een tosti (croque voor de belgen).
Dus als ik afval zal het enkel aan mijn eigen gebrek aan lust tot koken liggen dan aan het eten dat ik hier op restaurant kan bestellen.Kijk voor meer fotos van mijn leuke banda op de foto pagina. Er is er eentje bij dat er vagelijk als een douche uitziet. Wel, dat IS ook onze gezamenlijke douche. 

Je mag me ook altijd ordinaire handgeschreven brieven sturen, zie adres bij post.

7 opmerkingen:

Tina zei

Ah, ge hebt dus meer dan de vissekop gekregen?! Hi hi

Maja Slegers zei

Precies wel goed daar seg zo'n tof plekje dat je hebt!

Groetjes je zusje en Serena

hannebogemans zei

Hey Lenke, eindelijk s reagere nu de laptop trug werkt! Da ziet er daar allemaal leuk uit, valt precies kei goe mee, volgens mij gade gij daar den tijd van uw leve hebbe (en misschien nimmer trug wille)...
Dikke kus en goe massere, ik vind da gij da kei goed doet met die pubermeiskes, zou ni direct iets voor mij zijn :-)

astridamade zei

Hallo Lenke,

Erg leuk om je avonturen te lezen. Zo te horen heb je je plekje al enigszins gevonden. Fijn dat je een huisdier hebt gevonden die je warm houdt. Je moet wel goed voor jezelf zorgen he, dus ook gewoon koken. Je weet he, oefning baart kunst en wie weet kom je terug als keukenprinses, haha. Dan kom ik zeker van je kookkunsten proeven.
Hier alles z'n gangetje en geen spannende avonturen te melden.

Liefs en groetjes uit Craubeek

reginald zei

Dag schatje,

je bent lekker bezig!
Vandaag een luierdag in Puerto Aysen.
De zon is net gaan schijnen dus mischien wordt het toch nog wat vandaag.

We zitten op de helft van de vakantie. Het schiet al op....

Vorige week hebben we ook nog Tilapia gegeten. Als uitzondering heb ik tegen Mark gezegd want waarschijnlijk wordt 90% geexporteerd net zoals de victoriabaars.... Maar ja je moet toch eten?

gr
Reggie

reginald zei

niks mis met je huisje he?
Is er genoeg plek voor mij....

Lenke zei

Hoi Astrid, heb gisteren flink gekookt, goe he! en het was nog lekker ook. Dadelijk ga ik met een mede-vrijwilligster eten in een studenten-resto, ben benieuwd!

Schatje: natuurlijk is hier plek genoeg voor jou! Ze zetten er gewoon nog een bedje bij, die schuiven we dan tegen elkaar et voila!